У моєму випадку $1, а саме така на сьогоднішній день вартість практичного посібника “Метод палити менше або кинути палити зовсім” – це приблизно 2 пачки цигарок однієї дуже відомої марки. Цих цигарок мені б вистачило на 3-4 дні. На той момент, коли я кинув паління, у мене залишалося ще 2 блоки цигарок. У мій гаманець повернулися $10. Підрахуємо, які бонуси за прагнення до свободи і незалежності від тютюнового диму нас чекають?

Якщо зменшили кількість викурених цигарок в день – підрахуйте скільки буде економія за певний період (в тиждень, місяць або рік) і купіть собі і/або близьким заохочувальний приз на цю суму!

Скільки Ваші бонуси можуть скласти? Приклад розрахунків:

1 пачка цигарок ~ $0,50
1 цигарка ~ $0,025
1 рік ~ 365 днів

1 цигарка в день * 365 днів = $0,025 * 365 = $9,125 на рік
2 цигарки * 365 днів = $0,050 * 365 = $18,25 на рік
3 цигарки * 365 днів = $0,075 * 365 = $27,36 на рік
4 цигарки * 365 днів = $0,100 * 365 = $36,50 на рік
5 цигарок & nbsp; * & nbsp; 365 днів & nbsp; = $ 0,125 * 365 = $45,625 на рік
6 цигарок & nbsp; * & nbsp; 365 днів & nbsp; = $54,75 на рік
7 цигарок & nbsp; * & nbsp; 365 днів & nbsp; = $63,875 на рік
8 цигарок & nbsp; * & nbsp; 365 днів & nbsp; = $73 на рік
9 цигарок & nbsp; * & nbsp; 365 днів & nbsp; = $0,225 * 365 = $82,125 на рік
10 цигарок * 365 днів = $0,25 * 365 = $91,25 на рік
11 цигарок * 365 днів = $0,275 * 365 = $100,375 на рік
12 цигарок * 365 днів = $0,30 * 365 = $109,5 на рік
13 цигарок * 365 днів = $0,325 * 365 = $118,625 на рік
14 цигарок * 365 днів = $0,35 * 365 = $127,75 на рік
15 цигарок * 365 днів = $0,375 * 365 = $136,875 на рік
16 цигарок * 365 днів = $0,4 * 365 = $146 на рік
17 цигарок * 365 днів = $0,425 * 365 = $155,125 на рік
18 цигарок * 365 днів = $0,45 * 365 = $164,25 на рік
19 цигарок * 365 днів = $0,475 * 365 = $173,375 на рік
20 цигарок * 365 днів = $0,5 * 365 = $182,5 на рік

Встигніть купити практичний посібник“Метод палити менше або кинути палити зовсім” за акційною ціною $1!